Hem Nyheter Tävlingar Resultat Sponsorer Kontakt
Hojbutiken Cup 4

Hojbutiken Cup 4

Plats

Krokek - Kolmården

Startdatum

19 mar, 2022 09:00

Slutdatum

19 mar, 2022 15:00

Förarinformation:

PM1

Områdeskarta

Ny enduro-cup! Välkomna till Hojbutiken Cup och deltävling 4, arrangör är SMK Kolmården.

Anmälan sker i Svemo TA och fysiskt på tävlingsplatsen, länk till anmälan, anmälda förare, TR & karta finns här ovan och på Endurocup.se under respektive deltävling.

Läs TR, PM och tidsschema för aktuella regler och övrig information. Vi önskar förarna lycka till och hoppas att ni ska trivas på våra tävlingsdagar.

Publikinformation:

Som publik kommer du att få se allt från Sveriges elitförare till glada motionärer. Tävlingarna körs på olika platser i distriktet vilket innebär korta restider mellan de olika deltävlingarna. Om ni klickar in på respektive deltävling så hittar ni information och karta till de olika tävlingsplatserna. Vi startar 09.00 med klasserna dam & motion, när dessa klasser kört klart startar elit/senior, bredd & junior klasserna. Samtliga förare ska under en förutbestämd tid om ca 1,30-2,00 timmar köra ett visst antal varv, den förare som gör detta på kortast tid vinner, mellan varje varv har föraren möjlighet till service/vila. Förutom att se förarna tävla så kan följa tidtagningen live via mobiltelefon, om du inte själv kan vara på plats i skogen så tar du fram datorn hemma i soffan och följer just din favoritförare. Kom ihåg att vara uppmärksam om du befinner dig ute i skogen, motorcyklarna kör fort och banan är inte avspärrad överallt. Som publik hoppas vi att ni gynnar våra arrangörer genom att handla en kopp kaffe eller varför inte några korvar i serveringen.

Vi hoppas att ni får en trevlig dag i skogen! Tävlingsdagen avslutas ca 14.30

Press/Media:

Använd gärna "Press-väst eller liknande". Kom ihåg att vara uppmärksam om du befinner dig ute i skogen, motorcyklarna kör fort och banan är inte avspärrad överallt.

Funktionärsinformation:

Vi tackar alla funktionärer som ställer upp i ur och skur, utan funktionärer blir det inga tävlingar! Kontakta aktuell arrangör om just du känner för att hjälpa till som funktionär på en deltävling.